Japanese Food Culture and Horticulture

Summer Horticulture Program -Japanese food culture and horticulture-01

Summer Horticulture Program -Japanese food culture and horticulture-02

Summer Horticulture Program -Japanese food culture and horticulture-03

Partner university (faculty)

Graduate School of Horticulture, Chiba University
The University of Alabama

Class schedule

August 2022 ~ September 2022

Time difference

15 hours

Class objectives

To promote cross-cultural exchange by enhancing knowledge of Japanese food culture and horticulture

Class content

  1. Viewing on-demand materials (13 modules)
  2. Discussion meetings with the University of Alabama students on September 2, 9, 16, and 23 (4 sessions)
  • To build students' English communication skills and confidence in the use of English by improving grammar and pronunciation accuracy and increasing vocabulary.
  • To enhance students' understanding of multiculturalism and improve their ability to adapt to other cultures.
  • To learn about a wide range of Japanese horticulture, nature, and landscapes, and discuss perceptions and ideas with the University of Alabama students.
  • To acquire the ability to independently set tasks, conduct research, and summarize findings.

Class format

synchronous and asynchronous

Tools used

Zoom, Moodle

実施大学(学部)

千葉大学園芸学研究科 アラバマ大学

授業日程

2022年8月~9月

時差

15時間

授業目的

日本の食文化と園芸について知識を深め異文化間交流を促進する

授業内容

  1. オンデマンド教材の視聴 13コマ
  2. アラバマ大学生との意見交換会 9/2、9、16、23(4回)
  • 文法および発音の正確さを向上させ,語彙を増やすことで,英語によるコミュニケーションスキルを高め,英語の運用に対する自信を深める。
  • 多文化に対する理解を深め,多文化間での適応能力を向上させる。
  • 日本の園芸、自然、ランドスケープを幅広く学び、アラバマ大学の学生と感じ方や考えの意見交換を行う。
  • 自ら課題を設定して調査を行い,まとめる力を身に付ける。

授業実施形態

同期型および非同期型

使用ツール

Zoom、Moodle

pagetop